Grundarbete i Övre Vasastaden

 

Vid Steningerondellen fortsätter bygget av vårt andra kvarter i Övre Vasastaden. Denna månad har vi påbörjat detaljschaktning samt grundarbetet med gjutning av bottenplattan. Vi har även monterat kranen så att vi kan starta arbetet med stommen. Av kvarterets två bostadsrättsföreningar är Brf Vasaporten redan säljstartad medan lägenheterna i Brf Vasatornet kommer att släppas i början av nästa år.

Under mellandagarna finns möjlighet till ett besök i vår visningslägenhet i Brf Vasaportalen i Övre Vasastaden, kontakta mäklare Johan Jansson johan.jansson@svenskfast.se eller Emelie Johansson emelie.johansson@svenskfast.se för ytterligare information.

För mer information om projektet, se http://www.botrygg.se/nyproduktion/aktuella-projekt/linkoping/ovre-vasastaden/