Betongstomme hus A2 och A4 klar, Övre Vasastaden

Det är fortsatt fokus på betongarbeten i Övre Vasastadens A-kvarter. Nedan följer en rapport hus för hus. Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Hus A1, som är en del av Brf Vasatornet, är nu nio våningar högt. Betongstomme för ytterligare sex våningar återstår. På byggnadens entréplan har arbete med montering av ramar för fönster och dörrar påbörjats. (Vy från Industrigatan)

Det åtta våningar höga huset A2, som även det är del av Brf Vasatornet, har nu en komplett betongstomme. Nu pågår arbetet med att göra huset tätt för väder och vind. Fönster och dörrar monteras. Arbetet med fönster och dörrar har redan kommit halvvägs. (Vy från Östgötagatan)

Hus A3, del av Brf Vasaporten, som ligger längs med Sveagatan och Östgötagatan har betongstomme uppe på fyra av fem våningar. Även här har montering av fönster- och dörrpartier påbörjats längst ner i byggnaden. (Vy från Sveagatan/Östgötagatan)

Hus A4, del av Brf Vasaporten, är tätt. Betongstommen är klar och fönster och dörrar är monterade på hela byggnaden. Arbete med plåttak har inletts. Invändigt njuter byggarbetarna nu av ett uppvärmt hus samtidigt som montering av innerväggar samt målning av desamma pågår. (Vy från Thorells gata)

Inom kort kommer ni få information gällande möjlighet att välja tillval till er lägenhet. Alla lägenheter om 2rok eller större har möjlighet att göra tillval ur vårt tillvalssortiment. Ni kan redan nu läsa mer om tillval på vår hemsida: www.botrygg.se/tillval.

Vart är vi nu?

 

Märkta på: